Tijdens een Impact Acceleratie Gesprek breng je met ons samen de stappen in kaart voor meer ideale coaching klanten.

DIT IS WAT JE KRIJGT:

  • Week 1: Jouw Gewenste Toekomst Creëren
  • Week 2: Tot De Kern Komen Van Wat Je Werkelijk Wilt

Stap #3:

Plan De leef zonder limits live training direct in je agenda

De Leef Zonder Limits Training zal plaatsvinden op 23, 24 & 25 oktober 2020. Plan ook deze data  direct in je agenda. Deze training zal gehouden worden bij "Your ICT Workplace". Het adres is Molenweer 2 in Wateringen. Hier vind je de locatie in Google Maps.

Exacte tijden en instructies ter voorbereiding ontvang je enkele weken voor de training via email. Houd rekening met intensieve dagen en plan zo min mogelijk op deze dagen naast de training. 

(PS: Hoewel de training lange dagen beslaat, geven deelnemers aan dat het eenvoudig is om de aandacht erbij te houden, doordat veel aandacht besteed wordt aan de energie in de zaal en het gemak van leren).

3.2 - De Leef Zonder Limits Training zal plaatsvinden op 23, 24 & 25 oktober 2020. Plan deze direct in je agenda.

Stap #4:

maak direct een afspraak voor jouw persoonlijke coaching sessie
De keuze is volledig* aan jou wanneer je gebruik wilt maken van deze persoonlijke coaching sessie. Via deze calendly link vind je de beschikbare dagen & tijden waarop je jouw sessie in kan plannen.
Om zeker te weten dat we professioneel te werk gaan, elkaars tijd respecteren en efficiënt & effectief kunnen werken, zijn hier een aantal voorwaarden voor het gebruik van deze persoonlijke coaching sessie:

1. *Maak tenminste binnen 1 jaar gebruik van deze sessie. Wanneer je zonder bericht langer dan een jaar wacht met het maken van de afspraak, komt jouw recht op deze sessie te vervallen.

2. Mocht je om wat voor reden dan ook toch niet beschikbaar zijn op de dag en tijd waarvoor je jezelf hebt aangemeld, meld dit dan minimaal 24 uur voorafgaand aan de coaching sessie via een email naar info@pimjanzsen.nl of telefonisch via 0616512515. Bij latere afmelding komt jouw recht op de coaching sessie te vervallen.

3. Wees stipt op tijd voor jouw coaching sessie. Wanneer je later dan afgesproken deelneemt aan de sessie zal de hiermee verloren tijd van de ingeplande 2 uur afgaan.

4. Uiteraard geldt dat als de coaching sessie om wat voor reden dan ook later zou beginnen door toedoen van jouw coach (Pim Janszen), je het recht behoudt om de hierdoor verloren tijd aan het einde van de sessie of op een ander moment in te halen.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML