Pim Janszen


Pim Janszen

Als je maar één event zou kunnen volgen dit jaar, maak het dan...

Meesterschap 
in Spreken

27 & 28 Augustus 2022
KLIK OP DE VIDEO OM GELUID AAN TE ZETTEN
Ervaren Experts, Consultants, Trainers, Coaches & Sprekers opgelet...
Ben je klaar om jouw impact, boodschap & bedrijf naar het volgende niveau te tillen?
Ontdek de exacte presentatie strategie die succesvolle experts gebruiken voor meer impact, voorspelbare winst & de perfecte klanten
Dit live event is speciaal gericht op kennis-ondernemers die een bestaand bedrijf hebben.*
*In principe is iedereen welkom. Echter de inhoud van het event is voornamelijk gericht op het laten groeien van een bestaand bedrijf met bestaande producten / diensten.
Als je maar één event zou kunnen volgen dit jaar, maak het dan...

Meesterschap 
in Spreken

27 & 28 Augustus 2022
Ervaren Experts, Consultants, Trainers, Coaches & Sprekers opgelet...
Ben je klaar om jouw impact, boodschap & bedrijf naar het volgende niveau te tillen?
Ontdek de exacte presentatie strategie die succesvolle experts gebruiken voor meer impact, voorspelbare winst & de perfecte klanten
Dit live event is speciaal gericht op kennis-ondernemers die een bestaand bedrijf hebben.*
*In principe is iedereen welkom. Echter de inhoud van het event is voornamelijk gericht op het laten groeien van een bestaand bedrijf met bestaande producten / diensten.
Wist je dat...

Uit onderzoek van ON24 blijkt dat 90% van de ondervraagde ondernemers aangeeft dat (online) presentaties effectiever zijn dan andere kanalen om gekwalificeerde leads & klanten te krijgen?

(Bron: ON24 Webinar Benchmarks Report)

En daarnaast...

Uit een enquête van GoToWebinar blijkt dat gemiddeld 75% van de deelnemers aan een (online) presentatie binnen 2 jaar een aankoop doet?

(Bron: Webinar.nl - Artikel: Return on investment van marketing webinars)

Oftewel...

Als je als ondernemer nog geen bewezen systeem gebruikt om dankzij presentaties consistent & voorspelbaar klanten aan te trekken, dan doe je jouw bedrijf én doelgroep zwaar tekort.

Wat betekent dat je voortdurend gevangen zit in onzekerheid over wanneer de volgende klanten zich aandienen.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Tijdens het "Meesterschap in Spreken" event leer je de exacte presentatie strategie die door succesvolle experts wordt toegepast om op grote schaal impact te maken.

Wat je zal ontdekken:
 • De Uitmuntende Presentatie Formule, om jouw boodschap kristalhelder over te brengen, waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart in jouw communicatie
 • Het winstgevende presentatie model, waarmee je de omzet & winst in je bedrijf voorspelbaar maakt, wat betekent dat je meer zekerheid hebt over je inkomen.
 • 3 Essentiële cijfers voor gezonde groei, zodat je jouw missie op grotere schaal kan uitdragen, en meer impact maakt & voldoening voelt.
 • Communicatie haarscherp afstemmen op jouw ideale klant, zodat je een laser-focus krijgt en diepe verbinding maakt met jouw doelgroep. Hierdoor ga je van klanten naar fans & ambassadeurs voor het leven.
 • ​Zelfverzekerd presenteren voor de camera & marketing video's opnemen zodat klanten in de rij staan om met jou te werken, en jij kunt kiezen voor de klanten waar je écht mee wilt werken
 • Tijdverspillers & Onbenullige taken elimineren en genadeloos kiezen voor de 20% van acties die 80% van het resultaat bewerkstelligen, zodat je in minder tijd meer resultaat behaalt en meer tijd kan spenderen met de mensen waar je van houdt.
 • Angst voor afwijzing & beoordeling doorbreken, zodat je zelfsabotage overwint, wat betekent dat je eindelijk de stappen zet die nodig zijn om je bedrijf door te laten groeien
 • Marketing vanuit je hart, zodat je authentiek jouw ideale klanten aantrekt
 • Hoe je binnen 15 minuten een online presentatie organiseert, zodat je jezelf verlost van technisch gedoe, en sneller impact maakt
 • We gaan direct implementeren, zodat je tijdens het event al stappen dichterbij je doel zet
 • Netwerk met andere ervaren experts, en omring jezelf met ambitie, support en inspiratie.
 • De 6 beste strategieën om je publiek te vinden & vergroten.
 • ​Hoe je van podiums van anderen gebruik maakt om je eigen publiek razendsnel te laten groeien.

Op 27 & 28 Augustus 2022!

Ervaar twee intensieve dagen vol concreet advies en directe implementatie zodat je eindelijk de impact maakt waar je van droomt!

GASTSPREKERS

GASTSPREKERS

GASTSPREKERS

Divera van der Elst

Hoe je jouw boodschap afstemt op wie je écht bent

Divera van der Elst

Hoe je jouw boodschap afstemt op wie je écht bent

Divera staat bekend als de nr. 1 “Afstem coach” van Nederland.

Wat betekent dit?

Ze helpt ondernemers om hun bedrijf af te stemmen op wie ze écht zijn.

Oftewel, weer verliefd te worden op je business.

Een belangrijk thema tijdens het event is "Marketing vanuit je hart". 

Voor dit thema zal Divera je begeleiden om af te stemmen op hoe je jouw boodschap het best kan laten aansluiten op wie je écht bent.

Ze is de schrijfster van “Hét handboek voor beginnende coaches” en heeft tientallen 5-sterren recensies van enthousiaste klanten.

 Zo staat haar website vol met verhalen van razend enthousiaste coaching klanten.

Ook is ze in diverse media gepubliceerd, zoals Business Insider, Radio 1 en De Telegraaf

Alleen het allerbelangrijkste in mijn ogen; Ze is oprecht en in staat om mensen te helpen.

 Enkele maanden geleden deden we samen een livestream. Hier viel het me op dat Divera écht luistert naar de vragen die werden gesteld, en in staat is om tussen de regels door te lezen naar “wat maakt dat iemand deze vraag stelt.”

 Waardoor haar antwoorden vanzelf meer diepgang bevatten en door kunnen prikken tot de kern.

Oftewel, je gaat genieten tijdens de presentatie van Divera tijdens het Meesterschap in Spreken event.

Carlo Noijen

Jouw presentaties vullen met het Winstgevende Presentatie Model

Om jouw presentaties een succes te maken, en klanten te krijgen dmv je presentatie, heb je eerst een publiek te vinden.

Je hebt mensen aan te trekken.

Nu zijn er tegenwoordig veel mensen die pretenderen een expert te zijn op het gebied van online marketing, funnels & adverteren.

En terwijl de meesten hoog van de toren blazen met weinig ervaring, heeft Carlo de afgelopen 10 jaar maar één ding gedaan; zijn eigen klanten helpen aan klanten.

(Oké, hij heeft natuurlijk wel meer gedaan dan dat. Zo vertelde Carlo me laatst dat hij 4x per week Salsa danst. Alleen onder werktijd is er maar één focus)

Zo is Carlo bijvoorbeeld al ruim 4 jaar lang de belangrijkste verantwoordelijke voor de marketing van het Sluis NLP Instituut, waar hij door middel van online funnels & advertenties miljoenen mensen online heeft weten te bereiken waardoor duizenden deelnemers een opleidingen hebben gevolgd.

Ook werk ik zelf al zo'n 3 jaar lang samen met Carlo. Samen met zijn team heeft hij ook voor mijn bedrijf een groot deel van alle marketing geregeld. Zijn expertise heeft tot veel nieuwe inzichten en doorbraken geleid in mijn eigen bedrijf.

Carlo is iemand die zichzelf voortdurend blijft ontwikkelen. Zo investeert hij regelmatig in coaching van de top-experts in de wereld op het gebied van marketing.

Marvin Foe Aman

Hoe je "de knop" niet alleen aan, maar ook weer uitzet

Na een training van deze man zal je kijk op het leven wellicht nooit meer hetzelfde zijn...

Na een succesvolle carrière als spreker & trainer, waarbij hij groepen van honderden of duizenden mensen inspireerde, raakte Marvin gefascineerd door gezondheid & spiritualiteit.

Hij besloot een punt te zetten achter al het succes dat hij had opgebouwd, en zichzelf volledig te storten in het interne werk dat bij spiritualiteit komt kijken. Zo mediteerde hij uren per dag, en begon hij met ademwerk & yoga.

Inmiddels is Marvin al jaren een spirituele leraar & begeleidt hij mensen door middel van ademsessies om dieper in verbinding te komen met zichzelf.

Zo heeft Marvin ook mij (&mijn vriendin) de afgelopen jaren de afgelopen jaren begeleid.
En ik kan je vertellen; met alle druk & stress die komt kijken bij het ondernemerschap, heeft Marvin een wereld van verschil gemaakt in hoe ontspannen ik door het leven ga.

Hij leerde me om niet alleen de knop aan te zetten om te kunnen vlammen, maar vooral hoe belangrijk het is om de knop ook weer uit te zetten en te relaxen. En hoe je het zenuwstelsel kunt beïnvloeden om hiervoor te zorgen.

Marvin is hier zelf trouwens een sprekend voorbeeld van, aangezien hij een van de kalmste personen is die je ooit zal ontmoeten.

Daarnaast is onze reis een fascinerende, bijna magische reis geweest. Een reis die zo diep is gegaan dat het vrijwel onmogelijk is om dat hier in een paar woorden te bevatten.

Het goede nieuws is; je krijgt de kans om direct zelf van Marvin te kunnen leren!

Aramik Garabidian

De kracht van netwerken & relaties opbouwen voor meer succes

Een Master Networker is iemand die voortdurend waarde toevoegt, verbindt met alle A spelers en begrijpt hoe enorm waardevol goede relaties zijn.⁠
Aramik is zo iemand.⁠
Geven, geven, geven...⁠
Dat is zijn filosofie.⁠
Maar ook -> Resultaat gerichtheid.⁠
Zo is zijn ebook "100 Linkedin Tips" bijvoorbeeld meer dan 100.000 keer gedownload. Staat hij bekend als de #1 Linkedin expert in Nederland. 

En heeft hij bekende Nederlandse ondernemers zoals Michael Pilarczyk, Simone Levie en dr. Roy Martina geholpen in hun online strategie.⁠
Ook is hij de persoon die ervoor verantwoordelijk is dat ik nu zelf IEDERE OCHTEND een livestream doe.⁠

De reden dat ik dit doe is omdat ik merkte hoe ONGELOFELIJK SOEPEL Aramik is voor de camera.⁠

En dat zeg ik niet over veel mensen.⁠

Hij is iemand waar je met gemak urenlang naar kan luisteren.⁠
Aramik zal tijdens het Meesterschap in Spreken event als gastspreker zijn beste strategieën delen om te netwerken.⁠
Waarom dit onderwerp?⁠
Omdat netwerken een fantastische tool is om:⁠
- Je eigen presentaties te vullen⁠
- Als gastspreker bij evenementen van anderen een podium te krijgen⁠
- Makkelijker dingen gedaan te krijgen in je bedrijf⁠
- Goede relaties op te bouwen (en de kwaliteit van je relaties is een van de belangrijkste voorspellers van een goede kwaliteit van leven)⁠
Daarnaast zijn de principes en mindset van een MASTER NETWORKER toepasbaar in vrijwel alles wat je doet als ondernemer;⁠
- Social media⁠
- Presentaties geven⁠
- Onderhandelen⁠
- Een team opbouwen⁠
Oftewel, je gaat van Aramik een aantal van de belangrijkste tools leren om jezelf & jouw bedrijf een flinke boost te geven.⁠

Over Pim Janszen

Pim Janszen heeft de afgelopen jaren met veel passie meer dan 800 live presentaties en trainingen gegeven, wat ertoe heeft geleid dat hij duizenden mensen heeft getraind & gecoacht.

Ooit vond hij het doodeng om voor groepen te staan. Alleen al door de gedachte aan presenteren liepen de rillingen over zijn rug. Gelukkig heeft hij mogen leren hoe je deze angst overwint en echt jezelf kan zijn wanneer je spreekt.

Graag leert hij ook jou de belangrijkste inzichten die jij nodig hebt om te kunnen spreken vanuit je hart en door middel van presentaties hoog gekwalificeerde leads en klanten aan te trekken!

Zodra je in je onderneming gebruik maakt van de kunst van spreken, dan ga je ervaren dat je makkelijker online zichtbaar bent en meer vrijheid ervaart doordat je meer tijd overhoudt en je omzet exponentieel zal groeien.  

Wist je dat...

Uit onderzoek van ON24 blijkt dat 90% van de ondervraagde ondernemers aangeeft dat (online) presentaties effectiever zijn dan andere kanalen om gekwalificeerde leads & klanten te krijgen?

(Bron: ON24 Webinar Benchmarks Report)

En daarnaast...

Uit een enquête van GoToWebinar blijkt dat gemiddeld 75% van de deelnemers aan een (online) presentatie binnen 2 jaar een aankoop doet?

(Bron: Webinar.nl - Artikel: Return on investment van marketing webinars)

Oftewel...

Als je als ondernemer nog geen bewezen systeem gebruikt om dankzij presentaties consistent & voorspelbaar klanten aan te trekken, dan doe je jouw bedrijf én doelgroep zwaar tekort.

Wat betekent dat je voortdurend gevangen zit in onzekerheid over wanneer de volgende klanten zich aandienen.

Gelukkig hoeft het niet zo te zijn. Tijdens het "Meesterschap in Spreken" event leer je de exacte presentatie strategie die door succesvolle experts wordt toegepast om op grote schaal impact te maken.

Wat je zal ontdekken:
 • De Uitmuntende Presentatie Formule, om jouw boodschap kristalhelder over te brengen, waardoor je meer zelfvertrouwen ervaart in jouw communicatie
 • Het winstgevende presentatie model, waarmee je de omzet & winst in je bedrijf voorspelbaar maakt, wat betekent dat je meer zekerheid hebt over je inkomen.
 • 3 Essentiële cijfers voor gezonde groei, zodat je jouw missie op grotere schaal kan uitdragen, en meer impact maakt & voldoening voelt.
 • Communicatie haarscherp afstemmen op jouw ideale klant, zodat je een laser-focus krijgt en diepe verbinding maakt met jouw doelgroep. Hierdoor ga je van klanten naar fans & ambassadeurs voor het leven.
 • ​Zelfverzekerd presenteren voor de camera & marketing video's opnemen zodat klanten in de rij staan om met jou te werken, en jij kunt kiezen voor de klanten waar je écht mee wilt werken
 • Tijdverspillers & Onbenullige taken elimineren en genadeloos kiezen voor de 20% van acties die 80% van het resultaat bewerkstelligen, zodat je in minder tijd meer resultaat behaalt en meer tijd kan spenderen met de mensen waar je van houdt.
 • Angst voor afwijzing & beoordeling doorbreken, zodat je zelfsabotage overwint, wat betekent dat je eindelijk de stappen zet die nodig zijn om je bedrijf door te laten groeien
 • Marketing vanuit je hart, zodat je authentiek jouw ideale klanten aantrekt
 • Hoe je binnen 15 minuten een online presentatie organiseert, zodat je jezelf verlost van technisch gedoe, en sneller impact maakt
 • We gaan direct implementeren, zodat je tijdens het event al stappen dichterbij je doel zet
 • Netwerk met andere ervaren experts, en omring jezelf met ambitie, support en inspiratie.
 • De 6 beste strategieën om je publiek te vinden & vergroten.
 • ​Hoe je van podiums van anderen gebruik maakt om je eigen publiek razendsnel te laten groeien.

Op 27 & 28 Augustus 2022!

Ervaar twee intensieve dagen vol concreet advies en directe implementatie zodat je eindelijk de impact maakt waar je van droomt!

GASTSPREKERS

GASTSPREKERS

Divera van der Elst

Hoe je jouw boodschap afstemt op wie je écht bent

Divera staat bekend als de nr. 1 “Afstem coach” van Nederland.

Wat betekent dit?

Ze helpt ondernemers om hun bedrijf af te stemmen op wie ze écht zijn.

Oftewel, weer verliefd te worden op je business.

Een belangrijk thema tijdens het event is "Marketing vanuit je hart". 

Voor dit thema zal Divera je begeleiden om af te stemmen op hoe je jouw boodschap het best kan laten aansluiten op wie je écht bent.

Ze is de schrijfster van “Hét handboek voor beginnende coaches” en heeft tientallen 5-sterren recensies van enthousiaste klanten.

 Zo staat haar website vol met verhalen van razend enthousiaste coaching klanten.

Ook is ze in diverse media gepubliceerd, zoals Business Insider, Radio 1 en De Telegraaf

Alleen het allerbelangrijkste in mijn ogen; Ze is oprecht en in staat om mensen te helpen.

 Enkele maanden geleden deden we samen een livestream. Hier viel het me op dat Divera écht luistert naar de vragen die werden gesteld, en in staat is om tussen de regels door te lezen naar “wat maakt dat iemand deze vraag stelt.”

 Waardoor haar antwoorden vanzelf meer diepgang bevatten en door kunnen prikken tot de kern.

Oftewel, je gaat genieten tijdens de presentatie van Divera tijdens het Meesterschap in Spreken event.

Carlo Noijen

Jouw presentaties vullen met het Winstgevende Presentatie Model

Om jouw presentaties een succes te maken, en klanten te krijgen dmv je presentatie, heb je eerst een publiek te vinden.

Je hebt mensen aan te trekken.

Nu zijn er tegenwoordig veel mensen die pretenderen een expert te zijn op het gebied van online marketing, funnels & adverteren.

En terwijl de meesten hoog van de toren blazen met weinig ervaring, heeft Carlo de afgelopen 10 jaar maar één ding gedaan; zijn eigen klanten helpen aan klanten.

(Oké, hij heeft natuurlijk wel meer gedaan dan dat. Zo vertelde Carlo me laatst dat hij 4x per week Salsa danst. Alleen onder werktijd is er maar één focus)

Zo is Carlo bijvoorbeeld al ruim 4 jaar lang de belangrijkste verantwoordelijke voor de marketing van het Sluis NLP Instituut, waar hij door middel van online funnels & advertenties miljoenen mensen online heeft weten te bereiken waardoor duizenden deelnemers een opleidingen hebben gevolgd.

Ook werk ik zelf al zo'n 3 jaar lang samen met Carlo. Samen met zijn team heeft hij ook voor mijn bedrijf een groot deel van alle marketing geregeld. Zijn expertise heeft tot veel nieuwe inzichten en doorbraken geleid in mijn eigen bedrijf.

Carlo is iemand die zichzelf voortdurend blijft ontwikkelen. Zo investeert hij regelmatig in coaching van de top-experts in de wereld op het gebied van marketing.

Marvin Foe Aman

Hoe je "de knop" niet alleen aan, maar ook weer uitzet

Na een training van deze man zal je kijk op het leven wellicht nooit meer hetzelfde zijn...

Na een succesvolle carrière als spreker & trainer, waarbij hij groepen van honderden of duizenden mensen inspireerde, raakte Marvin gefascineerd door gezondheid & spiritualiteit.

Hij besloot een punt te zetten achter al het succes dat hij had opgebouwd, en zichzelf volledig te storten in het interne werk dat bij spiritualiteit komt kijken. Zo mediteerde hij uren per dag, en begon hij met ademwerk & yoga.

Inmiddels is Marvin al jaren een spirituele leraar & begeleidt hij mensen door middel van ademsessies om dieper in verbinding te komen met zichzelf.

Zo heeft Marvin ook mij (&mijn vriendin) de afgelopen jaren de afgelopen jaren begeleid.

En ik kan je vertellen; met alle druk & stress die komt kijken bij het ondernemerschap, heeft Marvin een wereld van verschil gemaakt in hoe ontspannen ik door het leven ga.

Hij leerde me om niet alleen de knop aan te zetten om te kunnen vlammen, maar vooral hoe belangrijk het is om de knop ook weer uit te zetten en te relaxen. En hoe je het zenuwstelsel kunt beïnvloeden om hiervoor te zorgen.

Marvin is hier zelf trouwens een sprekend voorbeeld van, aangezien hij een van de kalmste personen is die je ooit zal ontmoeten.

Daarnaast is onze reis een fascinerende, bijna magische reis geweest. Een reis die zo diep is gegaan dat het vrijwel onmogelijk is om dat hier in een paar woorden te bevatten.

Het goede nieuws is; je krijgt de kans om direct zelf van Marvin te kunnen leren!

Aramik Garabidian

De kracht van netwerken & relaties opbouwen voor meer succes

Een Master Networker is iemand die voortdurend waarde toevoegt, verbindt met alle A spelers en begrijpt hoe enorm waardevol goede relaties zijn.⁠
Aramik is zo iemand.⁠
Geven, geven, geven...⁠
Dat is zijn filosofie.⁠
Maar ook -> Resultaat gerichtheid.⁠
Zo is zijn ebook "100 Linkedin Tips" bijvoorbeeld meer dan 100.000 keer gedownload. Staat hij bekend als de #1 Linkedin expert in Nederland. 

En heeft hij bekende Nederlandse ondernemers zoals Michael Pilarczyk, Simone Levie en dr. Roy Martina geholpen in hun online strategie.⁠
Ook is hij de persoon die ervoor verantwoordelijk is dat ik nu zelf IEDERE OCHTEND een livestream doe.⁠

De reden dat ik dit doe is omdat ik merkte hoe ONGELOFELIJK SOEPEL Aramik is voor de camera.⁠

En dat zeg ik niet over veel mensen.⁠

Hij is iemand waar je met gemak urenlang naar kan luisteren.⁠
Aramik zal tijdens het Meesterschap in Spreken event als gastspreker zijn beste strategieën delen om te netwerken.⁠
Waarom dit onderwerp?⁠
Omdat netwerken een fantastische tool is om:⁠
- Je eigen presentaties te vullen⁠
- Als gastspreker bij evenementen van anderen een podium te krijgen⁠
- Makkelijker dingen gedaan te krijgen in je bedrijf⁠
- Goede relaties op te bouwen (en de kwaliteit van je relaties is een van de belangrijkste voorspellers van een goede kwaliteit van leven)⁠
Daarnaast zijn de principes en mindset van een MASTER NETWORKER toepasbaar in vrijwel alles wat je doet als ondernemer;⁠
- Social media⁠
- Presentaties geven⁠
- Onderhandelen⁠
- Een team opbouwen⁠
Oftewel, je gaat van Aramik een aantal van de belangrijkste tools leren om jezelf & jouw bedrijf een flinke boost te geven.⁠

Over Pim Janszen

Pim Janszen heeft de afgelopen jaren met veel passie meer dan 800 live presentaties en trainingen gegeven, wat ertoe heeft geleid dat hij duizenden mensen heeft getraind & gecoacht.

Ooit vond hij het doodeng om voor groepen te staan. Alleen al door de gedachte aan presenteren liepen de rillingen over zijn rug. Gelukkig heeft hij mogen leren hoe je deze angst overwint en echt jezelf kan zijn wanneer je spreekt.

Graag leert hij ook jou de belangrijkste inzichten die jij nodig hebt om te kunnen spreken vanuit je hart en door middel van presentaties hoog gekwalificeerde leads en klanten aan te trekken!

Zodra je in je onderneming gebruik maakt van de kunst van spreken, dan ga je ervaren dat je makkelijker online zichtbaar bent en meer vrijheid ervaart doordat je meer tijd overhoudt en je omzet exponentieel zal groeien.  

HOE HEBBEN DEELNEMERS TRAINING VAN PIM ERVAREN?
HOE HEBBEN DEELNEMERS TRAINING VAN PIM ERVAREN?
ANITA SCHULTS
Coach - 6th-Support
"Een belangrijk ding wat ik niet had verwacht in de Spreken Met Impact Bootcamp is dat ik mijn ideale klant zou vinden. Dat was niet waar ik voor kwam, dus dat is een extra. Ik ben zelf coach, wie wil ik nu eigenlijk coachen? Uiteindelijk heb ik gevonden wie mijn doelgroep is, dus dat is natuurlijk onwijs tof om dat ook nog mee te krijgen."
RUBEN MEULENKAMP
Mede-Eigenaar - Law of Attraction Nederland
"Pim heeft echt geholpen met het neerzetten van onze webinar presentatie. En het zorgen dat de slides en de psychologie daarachter kloppend was om mensen geïnteresseerd te maken en 100% gefocust te laten zijn tijdens het webinar om echt mee te doen. En omdat hij ons daarmee heeft geholpen, is onze business  enorm gaan groeien. Hij heeft ons geholpen vorig jaar in september/oktober. Vervolgens draaiden we al bijna €8000,- in oktober. Toen in november ging dat langzaam een stukje omhoog. Tot we nu gewoon, afgelopen maand februari, hebben we €13.500,- gedraaid aan omzet. Super veel leuke mensen mogen verwelkomen in de trainingen. We hebben nu een training die heeft 45 deelnemers. Het is écht geniaal!"
ANITA SCHULTS
Coach - 6th-Support
"Een belangrijk ding wat ik niet had verwacht in de Spreken Met Impact Bootcamp is dat ik mijn ideale klant zou vinden. Dat was niet waar ik voor kwam, dus dat is een extra. Ik ben zelf coach, wie wil ik nu eigenlijk coachen? Uiteindelijk heb ik gevonden wie mijn doelgroep is, dus dat is natuurlijk onwijs tof om dat ook nog mee te krijgen."
RUBEN MEULENKAMP
Mede-Eigenaar - Law of Attraction Nederland
"Pim heeft echt geholpen met het neerzetten van onze webinar presentatie. En het zorgen dat de slides en de psychologie daarachter kloppend was om mensen geïnteresseerd te maken en 100% gefocust te laten zijn tijdens het webinar om echt mee te doen. En omdat hij ons daarmee heeft geholpen, is onze business  enorm gaan groeien. Hij heeft ons geholpen vorig jaar in september/oktober. Vervolgens draaiden we al bijna €8000,- in oktober. Toen in november ging dat langzaam een stukje omhoog. Tot we nu gewoon, afgelopen maand februari, hebben we €13.500,- gedraaid aan omzet. Super veel leuke mensen mogen verwelkomen in de trainingen. We hebben nu een training die heeft 45 deelnemers. Het is écht geniaal!"
Hoe wil je erbij zijn?
ONLINE
 • Tweedaagse presentatietraining
 • ​Digitaal werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt

€1000,-
€37,-
VIP
 • Live in de zaal: Tweedaagse presentatietraining
 • ​Fysiek werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
 • ​Koffie, Thee, Water, Versnaperingen
€2000,-
€97,-
PLATINUM
 • Live in de zaal: Tweedaagse presentatietraining
 • ​Fysiek werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
 • ​Koffie, Thee, Water, Versnaperingen
 • ​Bonus: 30 Dagen Spreken Challenge
 • ​Bonus: Exclusieve groepscoaching tijdens event (60 min)
 • ​2x Lunch inclusief
 • ​Zitplaats vooraan
 • ​Bonus: Persoonlijke feedback op jouw video (10 min video)
€3000,-
€247,-
Hoe wil je erbij zijn?
ONLINE
 • Tweedaagse presentatietraining
 • ​Digitaal werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
€1000,-
€37,-
VIP
 • Live in de zaal: Tweedaagse presentatietraining
 • ​Fysiek werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
 • ​Koffie, Thee, Water, Versnaperingen
€2000,-
€97,-
PLATINUM
 • Live in de zaal: Tweedaagse presentatietraining
 • ​Fysiek werkboek
 • ​Bonus: Online cursus - Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
 • ​Koffie, Thee, Water, Versnaperingen
 • ​Bonus: 30 Dagen Spreken Challenge
 • ​Bonus: Exclusieve groepscoaching tijdens event (60 min)
 • ​2x Lunch inclusief
 • ​Zitplaats vooraan
 • ​Bonus: Persoonlijke feedback op jouw video (10 min video)
€3000,-
€247,-
WAT HOUDEN DE BONUSSEN IN?
WAT HOUDEN DE BONUSSEN IN?Bonus 1
Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
(Alle tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​3 Gevaarlijke valkuilen bij het bepalen van je ideale klant
 • ​Een simpel model om de klanten te vinden die het best bij jou passen
 • ​NLP visualisatie om je ideale klant écht te gaan begrijpen
 • ​5 Simpele vragen om je potentiële klanten écht te leren kennen (Alleen al het stellen van deze vragen leidt regelmatig tot nieuwe klanten)
 • ​Hoe je in al jouw communicatie je ideale klant aantrekt
En nog veel meer...
Bonus 2
30 DAGEN SPREKEN CHALLENGE
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​Daag jezelf uit als spreker om elke dag beter te worden.
 • 30 Dagen elke dag korte video's met eenvoudige opdrachten om stap-voor-stap jouw sprekers vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.
 • ​Je bent omringd met een enthousiaste community van mensen met dezelfde doelen en mindset, waardoor je elkaar stimuleert om het beste uit jezelf te halen.
 • ​De kans om extra opbouwende feedback te verzamelen op jouw presentatievaardigheden en de kleine nuances te ontdekken die het grootste verschil maken.
En nog veel meer...

Bonus 3
Exclusieve groepscoaching tijdens event (60 min)
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • Helderheid over wat er voor jou voor nodig is om jouw impact & bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
 • ​De kans om jouw vragen te stellen en op jouw specifieke situatie in te zoomen.
 • ​Voorbeelden van anderen die tegen soortgelijke obstakels aanlopen als jij (soms leer je zelfs meer van anderen dan van je eigen vraagstuk)
En nog veel meer...
Bonus 4
Persoonlijke feedback op jouw video
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​Neem een video op van ca. 10 minuten
 • ​Je krijgt een persoonlijke video boodschap met analyse van Pim Janszen op jouw video presentatie
 • ​Hierdoor weet je precies waar jouw kracht ligt en waar jij op te focussen hebt om je presentaties te verbeteren
En nog veel meer...
Bonus 1
Hoe Je Meer Ideale Coaching Klanten Vindt & Aantrekt
(Alle tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​3 Gevaarlijke valkuilen bij het bepalen van je ideale klant
 • ​Een simpel model om de klanten te vinden die het best bij jou passen
 • ​NLP visualisatie om je ideale klant écht te gaan begrijpen
 • ​5 Simpele vragen om je potentiële klanten écht te leren kennen (Alleen al het stellen van deze vragen leidt regelmatig tot nieuwe klanten)
 • ​Hoe je in al jouw communicatie je ideale klant aantrekt
En nog veel meer...
Bonus 2
30 DAGEN SPREKEN CHALLENGE
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​Daag jezelf uit als spreker om elke dag beter te worden.
 • 30 Dagen elke dag korte video's met eenvoudige opdrachten om stap-voor-stap jouw sprekers vaardigheden naar het volgende niveau te tillen.
 • ​Je bent omringd met een enthousiaste community van mensen met dezelfde doelen en mindset, waardoor je elkaar stimuleert om het beste uit jezelf te halen.
 • ​De kans om extra opbouwende feedback te verzamelen op jouw presentatievaardigheden en de kleine nuances te ontdekken die het grootste verschil maken.
En nog veel meer...
Bonus 3
Exclusieve groepscoaching tijdens event 
(60 min)
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • Helderheid over wat er voor jou voor nodig is om jouw impact & bedrijf naar het volgende niveau te tillen.
 • ​De kans om jouw vragen te stellen en op jouw specifieke situatie in te zoomen.
 • ​Voorbeelden van anderen die tegen soortgelijke obstakels aanlopen als jij (soms leer je zelfs meer van anderen dan van je eigen vraagstuk)
En nog veel meer...
Bonus 4
Persoonlijke feedback op jouw video
(Platinum tickets)

Wat je gaat leren:
 • ​Neem een video op van ca. 10 minuten
 • ​Je krijgt een persoonlijke video boodschap met analyse van Pim Janszen op jouw video presentatie
 • ​Hierdoor weet je precies waar jouw kracht ligt en waar jij op te focussen hebt om je presentaties te verbeteren
En nog veel meer...
10X Garantie!
Meld jezelf vandaag aan, mocht je om WAT VOOR REDEN DAN OOK niet het gevoel hebben dat dit event 10x zo veel waard is voor je als wat jij ervoor hebt betaald, kun je tot het einde van dag 2 het gekregen materiaal terug geven…

En Je Krijgt 100% Van Je Investering Terug!

Waarom doen we dit? Ons doel is om een relatie op te bouwen waarin je kan vertrouwen dat jouw verwachting telkens weer overtroffen wordt.

10X Garantie!
Meld jezelf vandaag aan, mocht je om WAT VOOR REDEN DAN OOK niet het gevoel hebben dat dit event 10x zo veel waard is voor je als wat jij ervoor hebt betaald, kun je tot het einde van dag 2 het gekregen materiaal terug geven…

En Je Krijgt 100% Van Je Investering Terug!

Waarom doen we dit? Ons doel is om een relatie op te bouwen waarin je kan vertrouwen dat jouw verwachting telkens weer overtroffen wordt.

P.S. - De gebruikelijke prijs voor een training als deze ligt tussen de €2000,- en €4000,-. De reden dat je deze training met ruim 90% korting kan volgen is omdat mijn doel is om je zoveel waarde te bieden dat je ooit een levenslange trouwe klant wordt.

P.P.S. - Laten we de realiteit in de ogen aankijken. Als je dit event aan je voorbij laat gaan, zal je dan over enkele maanden jouw impact & winst verdubbeld hebben? Waarschijnlijk niet...

Je zal nog steeds de ambitie hebben, maar niet de stappen nemen die nodig zijn om écht het verschil te maken. Wat je nodig heb is de juiste strategie & psychologie om de volgende stap te nemen. Meld jezelf aan en na het evenement heb jij de #1 vaardigheid die leidt tot het aantrekken van jouw ideale klant geleerd.

Neem nu de stap en kies voor je eigen succes. Je krijgt ruim 90% korting.
WAT ANDEREN ZEGGEN
WAT ANDEREN ZEGGEN
Alvino Sedoc - Coach - Praktijk Sedoc
Maria Simons - Trainer - Gezinscommunicatie
Erik van Haren - Dé Wiskundepsycholoog - Mathplay
Edwin Weevers - Coach - Jouw KernKracht
Will Jansen
Guy Eblé - Recruiter
Kalombo Espirito - Jeugdzorgwerker - Entrea Lindenhout
Khadija El Azzouti - Coach - FemmeCoaching
Youri van Opdorp - Coach voor ondernemers - Arete
CORINE MAN IN 'T VELD
Life Coach - Facing Life's Challenges
Het was oprecht een impactvolle bootcamp, een bubbel van 4 dagen aaneen, waarin echt alle aspecten van 'Spreken met Impact' werden belicht en doorleefd, vanuit een holistische benadering. Veel innerlijk werk was nodig, om het beste uit onszelf te kunnen halen en dit gelijk om te kunnen zetten in actie en oefening. Pim wist ons van het begin tot het einde geboeid te houden, niet alleen door zijn professionaliteit, maar ook door zijn originaliteit en creativiteit. Hij heeft ons kennis en inzichten meegegeven, waar wij een leven lang ons voordeel mee kunnen doen. Zelfs na de bootcamp houdt hij ons nog bij de les door een vervolg challenge! Pim, heel erg bedankt voor deze impactvolle ervaring en bedankt voor je integriteit!

Veelgestelde vragen

Wanneer is dit event?
Op 27 & 28 augustus. De dagen zijn van ca. 10:00 - 19:00 uur.
Wat is de locatie?
De locatie is het Life & Changing event center. Hoofdweg 490 in Rotterdam.
Is er een beleid voor refunds?
Bij annulering uiterlijk 14 dagen voor het evenement heb je recht op een volledige refund.
Bij annulering 7 - 14 dagen voor het evenement heb je recht op 50% refund.
Bij annulering binnen 7 dagen tot het evenement heb je geen recht op een refund.
Tijdens het evenement is er een volledige garantie (zie 10x Garantie op deze pagina).
Hoe ziet de planning eruit voor de dagen?
Registratie is zaterdag de 27e van 9:00 tot 9:30.
Beide dagen start het programma om 10:00 uur.
Tijdens de dag is er 1 uur lunchpauze circa 12:30. Dit tijdstip is flexibel.
Het programma duurt beide dagen tot circa. 19:00 uur. (Platinum tickets krijgen zaterdag avond nog een exclusieve bonus groepscoaching sessie).
Houd rekening met eventuele uitloop / mogelijkheid om te netwerken na afloop van het event.
We behouden het recht om wijzigingen in het programma aan te brengen.
Worden maaltijden verzorgd tijdens het event?
Tijdens het event is voor iedereen koffie, thee en kleine versnaperingen beschikbaar.
Platinum tickets krijgen beide dagen lunch inclusief.
Is het toegestaan om audio of video op te nemen tijdens het event?
Nee. Audio / Video opnames zijn verboden. (Tenzij anders wordt aangegeven tijdens oefeningen)
Wel wordt aangemoedigd om foto's te maken.
Wat als ik ziek word voor of tijdens het event?
Neem in dat geval contact op via info@pimjanszen.nl, dan vinden we samen een oplossing. Wanneer je tijdens het evenement ziek wordt vragen we je om thuis te blijven. We zullen ons uiterste best doen om je de mogelijkheid te geven om online deel te nemen.
Andere vragen
Neem contact op via info@pimjanszen.nl, en we doen ons uiterste best om je snel verder te helpen.
Alvino Sedoc - Coach - Praktijk Sedoc
Maria Simons - Trainer - Gezinscommunicatie
Erik van Haren - Dé Wiskundepsycholoog - Mathplay
Edwin Weevers - Coach - Jouw KernKracht
Will Jansen
Guy Eblé - Recruiter
Kalombo Espirito - Jeugdzorgwerker - Entrea Lindenhout
Khadija El Azzouti - Coach - FemmeCoaching
Youri van Opdorp - Coach voor ondernemers - Arete
CORINE MAN IN 'T VELD
Life Coach - Facing Life's Challenges
Het was oprecht een impactvolle bootcamp, een bubbel van 4 dagen aaneen, waarin echt alle aspecten van 'Spreken met Impact' werden belicht en doorleefd, vanuit een holistische benadering. Veel innerlijk werk was nodig, om het beste uit onszelf te kunnen halen en dit gelijk om te kunnen zetten in actie en oefening. Pim wist ons van het begin tot het einde geboeid te houden, niet alleen door zijn professionaliteit, maar ook door zijn originaliteit en creativiteit. Hij heeft ons kennis en inzichten meegegeven, waar wij een leven lang ons voordeel mee kunnen doen. Zelfs na de bootcamp houdt hij ons nog bij de les door een vervolg challenge! Pim, heel erg bedankt voor deze impactvolle ervaring en bedankt voor je integriteit!

Veelgestelde vragen

Wanneer is dit event?
Op 27 & 28 augustus. De dagen zijn van ca. 10:00 - 19:00 uur.
Wat is de locatie?
De locatie is het Life & Changing event center. Hoofdweg 490 in Rotterdam.
Is er een beleid voor refunds?
Bij annulering uiterlijk 14 dagen voor het evenement heb je recht op een volledige refund.
Bij annulering 7 - 14 dagen voor het evenement heb je recht op 50% refund.
Bij annulering binnen 7 dagen tot het evenement heb je geen recht op een refund.
Tijdens het evenement is er een volledige garantie (zie 10x Garantie op deze pagina).
Hoe ziet de planning eruit voor de dagen?
Registratie is zaterdag de 27e van 9:00 tot 9:30.
Beide dagen start het programma om 10:00 uur.
Tijdens de dag is er 1 uur lunchpauze circa 12:30. Dit tijdstip is flexibel.
Het programma duurt beide dagen tot circa. 19:00 uur. (Platinum tickets krijgen zaterdag avond nog een exclusieve bonus groepscoaching sessie).
Houd rekening met eventuele uitloop / mogelijkheid om te netwerken na afloop van het event.
We behouden het recht om wijzigingen in het programma aan te brengen.
Worden maaltijden verzorgd tijdens het event?
Tijdens het event is voor iedereen koffie, thee en kleine versnaperingen beschikbaar.
Platinum tickets krijgen beide dagen lunch inclusief.
Is het toegestaan om audio of video op te nemen tijdens het event?
Nee. Audio / Video opnames zijn verboden. (Tenzij anders wordt aangegeven tijdens oefeningen)
Wel wordt aangemoedigd om foto's te maken.
Wat als ik ziek word voor of tijdens het event?
Neem in dat geval contact op via info@pimjanszen.nl, dan vinden we samen een oplossing. Wanneer je tijdens het evenement ziek wordt vragen we je om thuis te blijven. We zullen ons uiterste best doen om je de mogelijkheid te geven om online deel te nemen.
Andere vragen
Neem contact op via info@pimjanszen.nl, en we doen ons uiterste best om je snel verder te helpen.
Copyright © 2022 - Pim Janszen - Cappa Company
Copyright © 2022 - Pim Janszen - Cappa Company